facebook

Avantajele clientilor PRACTIX

TRANSPORT

Transportul este unul dintre serviciile de calitate furnizate de echipa Practix, care asigura livrarea produselor in conditii de siguranta si integritate.

Astfel, produsele noastre isi vor pastra aspectul intact pentru o perioada indelungata de timp, cu atat mai mult cu cat tot noi va punem la dispozitie o echipa profesionista de montaj, care are drept obiective ca aspectul si functionarea lor sa fie perfecte.

Transportul gratuit face parte din pachetul complet de servicii profesioniste care include: montajul, masuratorile, livrarea si garantia.

De asemenea, echipa de Asistenta Practix va sta la dispozitie cu servicii personalizate de consultanta, cu sugestii si oferte care sa indeplineasca cerintele dumneavoastra, sub aspectul: criteriilor spatiului, al bugetului, al preferintelor coloristice, de actionare, de montaj sau de design.

MASURATORI

Masuratorile fac parte din serviciile gratuite pe care Practix le ofera pentru a asigura cel mai inalt grad de profesionalism al ofertei. Beneficiind de masuratori gratuite, realizate de echipa noastra de profesionisti, puteti avea siguranta ca produsul comandat va va fi livrat exact pe dimensiunea necesara, eliminandu-se astfel riscurile ca acesta sa nu corespunda cerintelor spatiale.

Astfel, masuratorile gratuite furnizate de Practix va ajuta sa eliminati costurile suplimentare pentru acest tip de serviciu si sa castigati timpul pe care l-ati fi petrecut cautand informatii despre procedura de masurare sau despre o echipa calificata in masurare si montaj.

Echipele de profesionisti Practix au o experienta indelungata in ceea priveste serviciile profesionale pe care le oferim. Pachetul complet de servicii gratuite de care veti dispune in momentul in care veti comanda oricare dintre produsele noastre cuprinde: masuratorile, livrarea, montajul si garantia.

MONTAJ

Montajul este unul dintre cele mai importante servicii pe care Practix vi le ofera gratuit la comandarea oricarui produs din gama. Montajul gratuit este un serviciu care vine la pachet cu celelalte servicii gratuite, si anume: masuratorile, livrarea si garantia.

Montajul este important pentru ca acesta asigura functionarea optima si indelungata a produselor instalate. Iar cel mai performant montaj poate spori durata de viata a produsului cu cativa ani. De asemenea, cel mai bun montaj este realizat, in cele mai multe randuri, de catre echipa proprie firmei, deoarece aceasta cunoaste detaliat produsele din gama, ceea ce contribuie la un montaj de calitate si la eficientizarea timpului de lucru.

Montajul gratuit elimina acest cost suplimentar si va ofera o perspectiva corecta asupra seriozitatii si experientei firmei de la care achizitionati.

Practix va ofera montaj gratuit si profesionist, iar termenul de masuratori, livrare si montaj se realizeaza intr-o perioada de maxim 6 zile lucratoare pentru oricare dintre produsele noastre.

GARANTIE

Prin intermediul garantiei va oferim siguranta ca vom interveni prompt cu o echipa profesionista si calificata in momentul in care intampinati orice neplacere in ceea ce priveste functionarea optima a produselor din gama noastra.

Sprijinul pe care vi-l oferim este o dovada a profesionalismului nostru si a respectului fata de dumneavoastra, dat fiind faptul ca ne dorim o colaborare placuta inca de la inceput, care sa va furnizeze toate beneficiile pe care le presupune o investitie pe termen lung.

Garantia pe care v-o oferim include atat materialele, cat si montajul. Garantia va confirma faptul ca produsele dumneavoastra vor beneficia de cea mai buna asistenta, realizata chiar de catre echipa noastra specializata. Astfel, se elimina costurile suplimentare asociate acestui serviciu, se asigura un service performant de catre o echipa care cunoaste produsele in detaliu si se eficientizeaza timpul de lucru.

Achizitionand produse Practix, va bucurati de servicii gratuite si profesioniste de masuratori, livrare, montaj si aveti o garantie generoasa, care va scuteste de efort si costuri suplimentare. In plus, aveti siguranta muncii bine facute si a produselor functionale si eficiente pe termen lung.

PLATA LA DOMICILIU

Serviciul PLATA LA DOMICILIU completeaza serviciile gratuite si prompte pe care vi le ofera echipa noastra: masuratori, livrare, montaj si garantie mare.

Cum se procedeaza:
1. acceptati oferta noastra, cu toate beneficiile incluse (produse cu un raport calitate/pret foarte bun, servicii gratuite);
2. in maxim 2 ore sunteti contactat pentru realizarea masuratorilor exacte;  
3. o echipa de specialisti se deplaseaza la adresa comunicata si realizeaza masuratorile finale;
4. solicitati achitarea partiala sau integrala a produsului/produselor, fie cash, fie cu ajutorul cardului;
5. achitati integral si beneficiati de o reducere pe loc;
6. optati pentru plata in rate cu Card Avantaj, Garanti Bonus Card sau Credit Cetelem si va bucurati de avantajele acestui sistem.

Suna acum!
0372.508.276