facebook

Noutati

3 motive pentru care merita sa investesti intr-o usa de garaj

Alegerea usii de garaj potrivita pentru fiecare locuinta este un pas important in finisarea imaginii de ansamblu a locuintei. Un garaj nu este doar un simplu loc de parcare a automobilului, acest spatiu devine parte din casa si, de multe ori, chiar si depozit pentru diverse obiecte. O usa de garaj bine aleasa ofera un plus de siguranta masinii tale, dar si intregii locuinte.

mai multe

3 motive foarte bune pentru a-ti instala rulouri exterioare

Rulourile exterioare sunt o solutie practica pentru controlul temperaturii si al luminii din camera, accesibila atat pentru apartamentele la bloc, cat si pentru locuintele cu teren privat.

mai multe

Pereti Transparenti cu rulare pe tambur - generalitati

Peretii transparenti cu rulare pe tambur sunt printre cele mai  moderne sisteme de inchidere.  Se monteaza  rapid si simplu si nu necesita constructii speciale. Aceste alternative inteligente de inchidere a spatiilor sunt in general folosite pentru a proteja impotriva intemperiilor. 

mai multe

5 motive pentru a investi intr-o copertina

Copertinele sunt sisteme ample de umbrire atat pentru locuinte private, cat si pentru hoteluri sau restaurante. Pot fi folosite pentru balcoane, ferestre, curti, terase sau alte spatii asemanatoare.

mai multe

Plasele plisse, cea mai eleganta solutie impotriva insectelor

Plasele de tip plisse sunt cea mai eleganta si moderna solutie pentru protejarea spatiilor inchise impotriva insectelor, fara a impiedica circulatia aerului in camera. Acest tip de plase se monteaza usor si sunt o varianta simpla si eficienta pentru orice tip de locuinta.

mai multe

Casa inteligenta - Dispozitivul care iti face viata mai usoara

Cu dispozitivul de casa inteligenta sunt suficiente cateva gesturi simple pentru a-ti crea ambianta dorita sau pentru a programa in cel mai scurt timp, cele mai complicate aparate.

mai multe

3 aspecte de care este bine sa tii cont atunci cand cumperi o usa de garaj

Alegerea usii de garaj este un pas important in finisarea oricarei noi locuinte sau unui garaj nou construit. In functie de specificatiile usii de garaj alese, spatiul astfel inchis poate fi pastrat la o temperatura optima si protejat impotriva incercarilor de intrare prin efractie.

mai multe

Grilaje metalice – solutia eficienta pentru protectia spatiilor comerciale

Spatiile individuale din centrele comerciale sunt adesea spatii deschise pentru accesul facil in zona de prezentare a produselor.  Acest tip de deschidere este ideal pentru permiterea circulatiei libere, insa ridica probleme in ceea ce priveste siguranta. 

mai multe

Rulouri exterioare - solutia eleganta pentru un plus de confort

Rulourile exterioare asigura locuintei un plus de confort, intimitate si eleganta. In plus, mentin o temperatura constanta in incapere, impiedicand supraincalzirea aerului in interior. Actioneaza precum o bariera impotriva razelor UV si ofera un plus de discretie in orice moment al zilei.

mai multe

Pereti transparenti - cea mai eficienta metoda de inchidere a spatiilor

Peretii transparenti sunt cele mai eficiente sisteme de inchidere si protectie a teraselor, balcoanelor, foisoarelor si localurilor cu terase. Au o structura simpla si foarte rezistenta in fata intemperiilor, sunt foarte usor de montat si au o actionare simpla si rapida.

mai multe

Sfaturi de curatare pentru a prelungi viata plaselor antiinsecte

Intretinerea plaselor antiinsecte nu trebuie neglijata, procedurile corecte de curatare ajuta la evitarea degradarii materialelor si previn ruperea. Curatarea periodica se poate face foarte simplu, chiar in propria casa de catre dumneavoastra.

mai multe

Cum afecteaza legea antifumat spatiile publice

Legea care interzice fumatul in spatiile publice inchise a fost adoptata in decembrie 2015 in plenul Camerei Deputatilor si promulgata de presedintele Klaus Iohannis. Publicata in Monitorul Oficial pe data de 1 februarie, legea a intrat in vigoare dupa expirarea perioadei legale de 45 de zile, incepand cu data de 16 martie.

mai multe

Pereti transparenti cu cristal ignifug, siguranta anti-incendiu in spatiile pentru fumat

Folia Cristal ignifug este un film transparent, din PVC. Tehnologia de ultima ora folosita la fabricarea acestui material versatil il transforma intr-o solutie ideala pentru arhitectura oricarei cladiri.

mai multe

Rulouri transparente, o solutie practica pentru spatii de fumat in aer liber

Rulourile transparente sunt o solutie practica pentru proprietarii de baruri, terase si alte spatii publice afectate de legea antifumat, care au la dispozitie o perioada de doar cateva saptamani pentru a amenaja un spatiu deschis pentru fumatori.

mai multe

PLATA LA DOMICILIU

Cu ajutorul acestui serviciu nu este nevoie sa va deplasati deloc, nici la sediul nostru, nici la banca pentru a plati produsele achizitionate. Aveti posibilitatea sa solicitati plata produselor pe loc.

mai multe

Actioneaza produsele direct de pe telefon!

Va oferim singurul tip de dispozitiv de pe piata care permite actionarea produselor direct de pe telefon, de la orice distanta. 

mai multe

Cele mai estetice rulouri exterioare le gasiti la Practix

Toate rulourile suprapuse din gama Practix sunt dotate cu dispozitive discrete din PVC care imbraca suruburile, ceea ce reprezinta o inovatie pentru piata romaneasca.

mai multe

Inovatie estetica gratuita pentru rulourile suprapuse

Toate rulourile suprapuse din gama noastra au inclusa GRATUIT o structura discreta si eficienta, care face legatura intre carcasa si tamplarie. 

mai multe

Cele mai bune sisteme de izolare pentru orice sezon

Cele mai performante si rentabile sisteme de izolare raman rulourile exterioare, care au fost imbunatatite de-a lungul timpului cu accesorii de crestere a randamentului cu pana la 50%.

mai multe

Castigatorul concursului - Castiga o tableta practica

Fericitul castigator al Concursului “Castiga o tableta practica” este domnul Mircea Moldovan, din Satu Mare. Acesta a participat la concursul nostru, organizat pe pagina www.practix.ro/concurs.

mai multe

Peretii transparenti - Solutiile care iti cresc vanzarile afacerii si perioada de functionare a foisorului de gradina

Printre principalele obiective ale echipei Practix se afla si dorinta noastra de a prezenta mereu clientilor nostri produse noi, care sa se muleze pe cerintele lor si care sa le ofere tot confortul posibil.

mai multe

Cumpara in rate solutiile pentru casa ta cu dobanda zero si fara comision

Contextul economic actual ne obliga pe fiecare in parte sa luam masuri pentru a putea face fata provocarii zilnice a cheltuielilor, atat celor de baza, curente (mancare, intretinere, incalzire, chirie), cat si celor imediat urmatoare ca importanta, referindu-ne in acest sens la sanatate sau la situatia sociala moderna.

mai multe

Suna acum!
0372.508.276